Pánve do trouby
Vhodné pánve do trouby jsou ty, jejichž konstrukce dovoluje kompletní zahřátí na více než 240 °C. Zpravidla se jedná o pánve litinové nebo hrnce, které neobsahují plasty či dřevo. Například ale pánve se silikonovým úchopy jsou vysokým teplotám odolné. Pánve do trouby jsou zpravidla vybaveny poklicí, která nahrazuje víko pekáče.
Nejprodávanější

Hluboká pánev (objem 3 l) a klasická smažící pánev (vnitřní průměr 24,5 cm). Ač lze obě pánve používat samostatně, tak do sebe dokonale zapadají a tvoří tak pečící pánev. Vhodná...

Grilovací pánev / deska vhodná pro všechna média: plyn, oheň, sklokeramika, indukce, elektrická plotna. Výrazné žebrování zrychlí přípravu jídla, pohodlné madla zpříjemní...

Ocelová, silnostěnná (tloušťka oceli 1,5 mm), leštěná hluboká pánev je ideální pro přípravu pokrmů na ohni, plynu či sklokeramice. Pánev bez povrchové úpravy má při jednoduché...